A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ганнівський академічний ліцей - центр позашкільної освіти" Ганнівської сільської ради Новоукраїнського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути

Привітай Захисника

У рамках обласної акції "Привітай захисника" здобувачі освіти ліцею зустрілися із колишнім учнем нашого закладу, який зараз мужньо боронить нашу землю на передовій. Побажали мирних новорічних свят та повернення до рідної домівки з перемогою. Щира подяка нашим  охоронцям!!!

19:13 10.01.2023

Новий рік

Новий рік нам дарує надії На любов і на мир в Україні, І нехай сніжно-біла зима. Нас святковим теплом обійма.

22:49 07.01.2023

І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів КМАНУМ.

26 грудня 2022 року в Ганнівському ліцеї відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів КМАНУМ. Тумін Вікторія, учениця 9-А класу, презентувала науково-дослідницьку роботу на тему  "Ліквідація наслідків на ЧАЕС крізь призму спогадів жителів села Григорівки" (секція "Історичне краєзнавство"  науковий керівник Оанча Н.І.). Вікторія здобула І місце та буде захищати роботу на обласному рівні.

14:12 26.12.2022

Привітай захисника України

До обласної акції «Привітай захисника України» Ганнівський ліцей приєднався, солодощі мужнім воїнам країни разом із малюнками та побажаннями надіслали. Чекаємо з перемогою, віримо у найкраще, бажаємо мирних новорічних свят!

09:24 19.12.2022

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня наша країна відзначає День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Указ № 945 про установу цієї пам’ятної дати підписаний Президентом 10 листопада 2006 року. Лише завдяки самопожертві ліквідаторів, багато з яких заплатили власним життям і здоров’ям, вдалося локалізувати аварію та врятувати країну і світ від радіаційного забруднення. До ліквідації наслідків аварії було залучені тисячі фахівців різних професій! Здобувачі освіти на годинах спілкування та уроках пам’яті переглянули документальні відео, дізналися про подвиг цих людей, хто віддав життя, зупиняючи ядерний смерч, хто відвів біду від прийдешніх поколінь.

18:37 14.12.2022

Міжнародний день захисту прав людини

Щорічно 10 грудня в світі відзначають Міжнародний день захисту прав людини. Ця дата була впроваджена Генеральною Асамблеєю ООН в 1950 році на честь прийняття 10 грудня 1948 року Загальної декларації з прав людини. Декларація стала першим світовим документом, що сформулював положення про права людини. Загальна декларація прав людини - важливий і корисний документ. Але в ньому говориться про людей загалом - і жодного слова про дітей. Але ж діти потребують особливої уваги й захисту з боку держави. Тому для здобувачів освіти ліцею проведено заходи з роз'яснення дітям їх прав та нагадування про їх обов'язки. Всі люди народжуються вільними і рівними у своїй гідності та правах - про це потрібно знати і пам’ятати.

09:20 13.12.2022

16 днів проти насильства

Із 1991 р. у більш ніж 100 країнах світу проходить Всесвітня кампанія «16 днів проти насильства», що була ініційована Всесвітнім інститутом жіночого лідерства. Україна приєдналася до всесвітньої акції у 2000 р. Відтоді кожного року по всіх містах України проходять різноманітні заходи, під час яких лунає «СТОП НАСИЛЬСТВУ!». Із 25 листопада до 09 грудня у Ганнівському ліцеї згідно плану проходить акція "16 днів проти насильства”, в рамках якої проводяться заходи з попередження насильства. Дати проведення акції є символічними. Вони створюють своєрідний ланцюжок, поєднуючи заходи проти насильства стосовно жінок та дії щодо захисту прав людини, підкреслюючи, що будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням прав людини. Мета акції – привернення уваги учнів, вчителів, батьків до проблеми насильства у суспільстві та попередження негативних явищ, що можуть призвести до насилля або спровокувати його вчинення.

06:44 09.12.2022

Всесвітній День Української Хустки

07 грудня педагогічний та учнівський колективи ліцею приєдналися до Всесвітнього Дня Української Хустки. Споконвіку українки носили хустку, яка вважалась оберегом, символізувала любов та свободу, вірність традиціям і патріотизм. Різноманітність кольорів, орнаментів сьогодні перевершила всі сподівання. Вражає, дивує, витвір мистецтва - Хустина. Пасує всім до лиця, кожній україночці. Переконані, що Українська Хустка прикрашатиме щодня наших красунь!

18:31 07.12.2022

Державне свято –День Збройних сил України

06 грудня українці відзначають державне свято –День Збройних сил України. Це свято справжньої мужності, героїзму і відваги. Дата приурочена до дня ухвалення Закону України «Про Збройні сили України» – подія відбулася саме 06 грудня 1991 року. Насправді цей день під час війни став дуже вагомим, рідним і найщирішим святом для всіх українців. Тож здобувачі освіти ліцею щиро привітали мужніх захисників неньки-України. Віримо у перемогу – віримо ЗСУ!!!

17:59 07.12.2022

Міжнародний день людей з інвалідністю

03 грудня відзначають Міжнародний день людей з інвалідністю. Цей день встановлений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН 14 жовтня 1992 року. Генеральна Асамблея закликала держави проводити подальшу інтеграцію в життя суспільства осіб з інвалідністю. Міжнародний день інвалідів привертає увагу до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і благополуччя, акцентує увагу суспільства на переваги, які воно отримує від участі інвалідів у політичному, соціальному, економічному і культурному житті. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей з обмеженими фізичними можливостями. Ця мета була поставлена у Всесвітній програмі дій щодо інвалідів, прийнятою Генеральною Асамблеєю в 1982 році і названа Десятиліттям інвалідів. Колектив Ганнівського ліцею долучився до проведення заходів з нагоди відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю. Класними керівниками було проведено уроки доброти, метою яких було розкрити зміст поняття “людей з інвалідністю”, виховувати здатність бачити і розуміти відмінність іншої людини від себе, спонукати до виховання доброзичливості, чуйності, взаємоповаги, терпимості і небайдужості.

18:31 03.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень