A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ганнівський академічний ліцей - центр позашкільної освіти" Ганнівської сільської ради Новоукраїнського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути

В об’єктиві натураліста – 2023

За підсумками проведення обласного етапу Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста – 2023» у номінації "ФОТО" вихованці гуртка "ЮККА" (керівник Катеринюк І.П.) та "КВАНТ" (керівник Мінчик І.В.) Ганнівського ліцею посіли призові місця, а саме: ІІ місце - КОРОБКА ОЛЕКСІЙ (ЮККА) та МІНЧИК ДМИТРО ("ЮККА"). ІІІ місце - КАТЕРИНЮК СОФІЯ ("КВАНТ"). Щиро вітаємо вихованців, їх наставників та бажаємо подальших перемог!!!

18:44 21.02.2023

Мінна безпека

Урок, який зможе зберегти тобі життя! Під таким девізом був проведений урок з мінної безпеки вчителем географії Маргарид Г.В. для здобувачів освіти 8-10 класів Ганнівського ліцею.

18:42 21.02.2023

Увіковічнення пам'яті Небесної Сотні

20 лютого у Ганнівському ліцеї було проведено ряд заходів з нагоди увіковічнення пам'яті Небесної Сотні. Цього дня 2014 року під час Революції Гідності на Інституцькій вулиці у Києві силовики розстрілювали протестувальників. Всього за день було до ста жертв, яких назвали «Небесною Сотнею». День 20 лютого став переломним у ході подій Революції гідності та змусив владу вивести війська зі столиці та піти на компроміс з опозицією.

18:44 20.02.2023

День Державного Герба України

17 лютого у Ганнівському ліцеї відзначили День Державного Герба України, який 19 лютого 1992 року затвердила Верховна Рада України, вважаючи його головним елементом великого Державного герба України. Це символ держави, що пройшов довгий і водночас славетний шлях, з яким український народ утверджував віковічну мрію про державність, соборність і незалежність. Під час годин спілкування здобувачі освіти вкотре переконалися, що Тризуб є стародавнім символом, який зустрічався на нашій території з найдавніших часів і шанувався як магічний знак свого роду, оберіг, символізує тяглість і спадкоємність традицій нашої території. Бережімо герб як уособлення високого духу народу, його історичних прагнень, унікальності, своєрідний генетичний код нації!

18:44 20.02.2023

Всеукраїнський день Єднання

16 лютого 2023 року вдруге відзначається Всеукраїнський день Єднання, що символізує єдність українців проти воєнних дій з боку росії проти України. Здобувачі освіти Ганнівського ліцею у ході вікторин, конкурсів, презентуючи малюнки, міні проєкти та постери показали свою єдність!  З метою формування національної свідомості здобувачів освіти, виховання в них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Єднання в Україні в закладі проведено флешмоб, здобувачі освіти виконали Державний Гімн України, було проведено тематичні інформаційні години щодо консолідації українського суспільства.

19:22 17.02.2023

Акція "Яким я бачу майбутнє України після перемоги"

Здобувачі освіти Ганнівського ліцею взяли активну участь у харитативній акції "Яким я бачу майбутнє України після перемоги". У своїх малюнках та творах учні втілили найзаповітніші бажання - миру, перемоги та щасливого дитинства. Ми щиро дякуємо захисникам України та підтримуємо їх!!!

16:38 15.02.2023

День Святого Валентина

4 лютого до Дня Святого Валентина здобувачі освіти ліцею підготували та обмінювалися валентинками зі своїми друзями, а також підготували патріотичні вітальні 3D листівки нашим воїнам-захисникам, щоб вони в окопах відчували тепло дитячих люблячих сердець, які з нетерпінням чекають їх з перемогою додому. Крім цього, для здобувачів початкової освіти було проведено уроки-ігри "З любов'ю до казки". Любові, миру і перемоги!

16:28 15.02.2023

Благодійний ярмарок

До Дня закоханих та Дня Єднання на базі нашого ліцею було проведено благодійний ярмарок "З любов'ю до ЗСУ. Разом до перемоги" на підтримку наших захисників та захисниць. Щиро дякуємо усім, хто долучився, за смаколики, вироби ручної роботи та позитивні емоції. Ми єдині! Наближаємо перемогу разом!!!

18:42 13.02.2023

Засідання педагогічної ради Ганнівського ліцею

08 лютого 2023 року у форматі онлайн було проведено засідання педагогічної ради Ганнівського ліцею. Педагогічні працівники презентували власний досвід роботи (бібліотекарі, учителі математики та англійської мови). Крім цього, було розглянуто питання академічної доброчесності у закладі освіти, протидії булінгу та організації дистанційної форми роботи. Щиро дякуємо усім доповідачам за змістовний та корисний матеріал. Активно працюємо та наближаємо перемогу разом!!!

17:31 12.02.2023

День безпечного Інтернету

07 лютого 2023 року у світі вдвадцяте відзначався День безпечного Інтернету - Safer Internet Day - під гаслом "Разом для найкращого Інтернету" з метою привернення уваги громадськості до важливості створення безпечного інтернет простору для наймолодших користувачів. У Ганнівському ліцеї протягом тижня із 06 до 10 лютого було проведено ряд заходів, направлених на розширення та поглиблення знань про безпечний Інтернет, соціальні мережі, обізнаності учнів про небезпеку, яка існує в Інтернеті та соціальних мережах, а також шляхи їх подолання. А педагогічні працівники ліцею взяли участь в онлайн марафоні та конференціях відповідної тематики.

17:13 12.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень