A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ганнівський академічний ліцей - центр позашкільної освіти" Ганнівської сільської ради Новоукраїнського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути

Конкурс «ВЧИМОСЯ ДОСЛІДЖУВАТИ ТА ОХОРОНЯТИ ПРИРОДУ"

У сучасному інформаційному суспільстві дуже важливою темою залишається екологічне виховання. Саме агітаційні бригади сприяють більш дбайливому ставленню до природи, догляданню за рослинами, тваринами, земельними ресурсами своєї Батьківщини.  Здобувачі освіти Ганнівського ліцею, вихованці гуртків "КВАНТ" та "ЮККА", взяли участь у ІІ етапі обласного конкурсу «ВЧИМОСЯ ДОСЛІДЖУВАТИ ТА ОХОРОНЯТИ ПРИРОДУ". Конкурс проводиться щорічно з метою виховання в учнівської молоді любові до природи, рідної землі, усвідомлення відчуття гармонійної єдності людини, суспільства і довкілля, формування екологічної, естетичної і трудової культури, розширення, поглиблення і популяризація екологічних знань. Гуртківці здобули призові місця: у номінації «Екологія та проблеми довкілля» - ІІ місце ПАНЧЕНКО ДАР'Я (керівник Мінчик І.В.), у номінації "Біологія" - ІІ місце СТЕПАНОВА ПОЛІНА (керівник Катеринюк І.П.). Щиро вітаємо юних науковців з перемогою та бажаємо нових, не менш яскравих, звершень і злетів!!!  

18:34 03.03.2023

Рік незламності... дев'ять років спротиву...

Рік незламності... дев'ять років спротиву... Рік від повномасштабного вторгнення, нашої незламності та героїчної боротьби за свою незалежність. Рік тому, 24.02.2022 року, росія розпочала здійснення геноциду проти українського народу. Ми ніколи цього не забудемо і ми ніколи цього не пробачимо!  Наша країна жива, наша віра у ЗСУ— непохитна. Ми втомлені, але нескорені! Як би нас не боліло, як не горіла б душа, до славної перемоги нам дорога одна! Слава Україні!

19:02 24.02.2023

Відзначення 152-ої річниці від дня народження великої доньки нашого народу – Лесі Українки

Здобувачі освіти Ганнівського ліцею взяли участь у акції  #Українка_у_кожній_із_нас 24-25 лютого 2023 року до відзначення 152-ої річниці від дня народження великої доньки нашого народу – Лесі Українки. Попри війну, сльози, переживання за тих, хто на фронті, українська жінка лишається захисницею, символом щастя і незламності.

18:50 24.02.2023

Міжнародний день рідної мови

Наша рідна українська мова – одна з найбагатших і наймелодійніших мов світу. Її порівнюють з калиною, бо вона така ж красива, як народний, улюблений символ українців, її порівнюють зі співом солов'я, бо лине вона, як ніжна пісня. Традиційно, з нагоди Міжнародного дня рідної мови, 21 лютого у Ганнівському ліцеї була проведена низка заходів, щоб ще раз долучитися вустами і серцем до материнської мови, найкращої, найсвятішої, найріднішої. Здобувачі освіти підготували буклети про особливості своєї рідної мови, малюнки, стіннівки, повідомлення. Учні 2-А та 3-А класів виготовили книжечку про рідну мову, журнал та передали їх бібліотеці ліцею. Школярі залюбки взяли участь в мовних іграх, конкурсах, турнірах, наголосили на тому, що мова – запорука існування народу, нації. Нашому поколінню випало складне і відповідальне завдання – відродити українську мову, українську державність, націю у воєнний час. І ми повинні твердо усвідомити, що це – наш святий обов’язок, і за нас цього ніхто не зробить. 

18:46 21.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень