A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ганнівський академічний ліцей - центр позашкільної освіти" Ганнівської сільської ради Новоукраїнського району Кіровоградської області

Новини

Дата: від до Скинути

Кожен працює на Перемогу

Уся країна (кожен на своєму рівні) працює на Перемогу. Волонтерський фронт – один із вагомих у цій боротьбі. У Ганнівському ліцеї проводять різні благодійні акції на підтримку ЗСУ. Зокрема, здобувачі освіти збирали каштани, вилучені кошти від яких перерахують на потреби ЗСУ. Здолаємо ворога разом!!!

09:05 07.10.2022

Всесвітній день захисту тварин

Всесвітній день захисту тварин відзначають 4 жовтня. Це свято допомагає об’єднати зусиллям усіх, хто дбає про домашніх і бездомних тварин. З метою виховання любові до тварин, поваги до вірності, відданості домашніх улюбленців,

09:08 04.10.2022

День працівника освіти

На базі Ганнівського ліцею до Дня працівників освіти було проведено ряд заходів. Зокрема, здобувачі освіти змагалися на спритність та витривалість під час Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу, висловлювали свою вдячність освітянам під час свята, а також привітали педагогічних працівників на почесному відпочинку. Щиро вітаємо працівників освіти зі святом! У ці нелегкі для нашої країни часи освіта залишається однією з найважливіших галузей діяльності держави, а праця освітян була і залишається вкрай важливою для розвитку суспільства та інвестицій в майбутнє народу.

09:15 02.10.2022

29 вересня - День пам’яті жертв Бабиного Яру

29 вересня - День пам’яті жертв Бабиного Яру, який вважається одним із найжахливіших символів Голокосту. У 1941 році в ярах було розстріляно 200 тисяч киян, серед них – 150 тисяч євреїв. Учителем історії Оанчою Н.І. було проведено урок пам’яті «Бабин Яр: без права на забуття». Мета заходу – увічнення пам’яті про одну з найтрагічніших сторінок Голокосту – масове вбивство євреїв Києва, вшанування жертв злочинів, скоєних нацистами під час окупації столиці України, мирних жителів усіх національностей, військовополонених, учасників українського визвольного руху. Здобувачі освіти ознайомилися з історією Голокосту та трагедією Бабиного Яру, де вони дізналися чимало фактів про жахіття, через які довелося пройти жертвам, та переглянули відеохроніку того часу. Зосереджено увагу на найважливіших епізодах тих подій.

09:18 29.09.2022

Вибори президента ліцею

29 вересня в стінах Ганнівського ліцею було проведено вибори президента ліцею. Усі здобувачі освіти онлайн та очно мали змогу віддати свій голос за гідного кандидата.  Бути президентом ліцею – велика відповідальність, адже ти маєш представляти актив, усю ліцейну громаду не лише в закладі, а ще й на рівні громади й області.

09:16 29.09.2022

Тиждень знань безпеки дорожнього руху

У рамках Тижня знань безпеки дорожнього руху "Їдеш у путь - обережним будь"  класними керівниками та вчителями ОЗ згідно графіка були проведені різні заходи, під час яких вивчали  правила дорожнього руху, права та обов'язки пішоходів, водіїв, велосипедистів, а також надання першої медичної допомоги під час ДТП. Була організована викладка корисної літератури та перегляд відеофільмів. Цікаві та пізнавальні вікторини не залишилися без уваги. Учасники освітнього процесу виявили креативність у створенні постерів та поробок на дану тематику, а також довели, що можуть і будуть зразковими учасниками дорожнього руху.

09:20 23.09.2022

День партизанської слави

Щорічно 22 вересня згідно з Указом Президента України від 30 жовтня 2001 року  в Україні відзначається День партизанської слави як данина всенародної пошани тим, хто в суворий військовий час боровся з фашистами в глибокому тилу ворога, не жаліючи крові і самого життя. 6200 партизанських загонів і підпільних груп, які налічували близько мільйона людей, завдавали відчутних втрат гітлерівським військам на окупованій території. Великий їх подвиг назавжди збережеться в пам’яті українського народу. Ні жорстоким кривавим терором, ні підступною пропагандою окупантам не вдалося погасити полум’я підпільно-партизанської боротьби. Зі святом Вас, дорогі ветерани! Схиляємо голови перед вашою мужністю та стійкістю. Від усього серця бажаємо миру, здоров’я, добра і щастя!

09:22 22.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень