A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Ганнівський академічний ліцей - центр позашкільної освіти" Ганнівської сільської ради Новоукраїнського району Кіровоградської області

Вибори президента ліцею

Дата: 29.09.2022 09:16
Кількість переглядів: 38

Фото без опису29 вересня в стінах Ганнівського ліцею було проведено вибори президента ліцею. Усі здобувачі освіти онлайн та очно мали змогу віддати свій голос за гідного кандидата.  Бути президентом ліцею – велика відповідальність, адже ти маєш представляти актив, усю ліцейну громаду не лише в закладі, а ще й на рівні громади й області.

На посаду Президента ліцею претендували ліцеїстки:

- Кірієнко Ліка (8-А клас)

- Панченко Дар'я (9-А клас)

Кожен кандидат представив свою програму. Усі вони були дуже цікавими та різноманітними, кожна мала певну родзинку. Дівчата запропонували багато цікавих ідей! Перед виборами було проведено «Агітхвилинку з кандидатом». Кожна з дівчат мала змогу креативно, лаконічно розповісти про себе, що дало б змогу завоювати прихильність виборців. За підсумками підрахованих голосів посаду президента ліцею посіла учениця 9-А класу Панченко Дар'я, а посаду прем’єр-міністра  учениця 8-А класу Кірієнко Ліка. Бажаємо нашим активним ліцеїсткам успіху у створенні безпечного освітнього середовища та розвитку демократичного учнівського самоврядування в закладі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень